Polieren en simoniseren voor een showroomwaardige glans

U wil natuurlijk dat uw auto er altijd op zijn best uitziet. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten voor het reinigen, polieren en simoniseren van uw personen- of bedrijfsvoertuig. Met onze vakkennis en professionele aanpak kunnen wij uw voertuig een prachtige glans geven en ervoor zorgen dat het er als nieuw uitziet.

Verschillende formules voor uw behoeften

Wij bieden verschillende formules aan om aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze formules omvatten zowel het reinigen als het polieren en simoniseren van uw voertuig, zodat u kunt kiezen welke behandeling het beste bij uw behoeften past. 

Formule 1: Binnen en buiten - €95,00

Deze formule omvat een grondige reiniging van de buitenkant van uw voertuig met waxshampoo, het reinigen van de velgen met velgenreiniger, het schoonmaken van zowel de binnen- als de buitenkant van de ramen, deurstijlen en bandenglans. Daarnaast wordt het interieur gestofzuigd en worden het dashboard en de deurpanelen gereinigd.

Formule 2: Binnen en buiten + Simoniseren - €495,00

Naast alle diensten die worden aangeboden in formule 1, omvat deze formule ook het simoniseren van de lak van uw voertuig. Simoniseren zorgt voor een extra beschermende laag en geeft uw voertuig een prachtige glans die lang meegaat.

Formule 3: Binnen en buiten + Polieren - €745,00

Deze formule biedt de meest uitgebreide behandeling voor uw voertuig. Naast alle diensten van formule 1 wordt uw lak behandeld en krasvrij gemaakt door het polieren van het oppervlak. Dit zorgt voor een gladde, glanzende afwerking en herstelt de oorspronkelijke schoonheid van de lak.

Professionele aanpak en topkwaliteit

Bij Garage Cremers werken we met ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het reinigen, polieren en simoniseren van voertuigen. We gebruiken hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om de beste resultaten te garanderen. U kunt erop vertrouwen dat uw voertuig bij ons in goede handen is en dat het de zorg en aandacht krijgt die het verdient. 

Vraag meer informatie en boek een afspraak

Wilt u meer weten over onze verschillende formules voor het reinigen, polieren en simoniseren van uw voertuig? Neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie over de beschikbare opties. U kunt ook direct een afspraak maken om uw voertuig te laten behandelen en te genieten van een showroomwaardige glans.

Garage Cremers

Uw vertrouwde garage voor onderhoud, herstelling, polieren en airco-diagnose in de ruime regio van Kortessem, Borgloon, Hasselt, Diepenbeek.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 011 37 69 49
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0441.937.938

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Industrieweg 22 - 3720 Kortessem

Openingsuren

Ma
09.00u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Di
08.30u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Wo
08.30u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Do
08.30u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Vr
08.30u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Za
Toonzaal enkel op afspraak
Zo
Gesloten