Airco Onderhoud

Maak een afspraak

Onderhoud en diagnose airco Kortessem

Een goed functionerende airconditioning in uw voertuig is van groot belang, vooral tijdens warme zomerdagen. Daarom bieden wij gespecialiseerde airco-diagnose en onderhoudsdiensten aan voor personenwagens en bedrijfswagens van alle merken.

Regelmatige airco-controle

Het is essentieel om regelmatig de staat en werking van uw airconditioningsysteem te controleren. Daarom adviseren wij om elke twee jaar een airco-diagnose uit te laten voeren. Tijdens deze diagnose onderzoeken we grondig uw airco om eventuele problemen op te sporen en te verhelpen.

Lekdetectie en gasdrukcontrole

Bij Garage Cremers beschikken we over de benodigde apparatuur en expertise om uw airconditioning te controleren op lekken en gasdrukken. Onze gespecialiseerde technici zullen zorgvuldig de staat van uw airco beoordelen en eventuele lekken of drukproblemen detecteren. Indien nodig zullen we deze problemen direct verhelpen, zodat uw airco optimaal blijft functioneren.

Vakkundige airco-diagnose

Bij Garage Cremers kunt u erop vertrouwen dat uw airco-diagnose wordt uitgevoerd door zaakvoerder Bart Cremers, die een speciale opleiding heeft gevolgd op het gebied van airco-diagnose. Met zijn grondige vakkennis en expertise kunt u rekenen op een nauwkeurige en betrouwbare diagnose van uw airconditioningsysteem.

Bijvullen van uw airco

Indien uw airco alleen bijgevuld moet worden, kunt u ook bij ons terecht. Onze garage beschikt over de nodige apparatuur en kwalitatieve koudemiddelen om uw airco bij te vullen, zodat u weer kunt genieten van een optimale koeling tijdens uw ritten.

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak

Heeft u vragen over onze airco-diagnose- en onderhoudsdiensten of wilt u meer informatie ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft. 

Bij Garage Cremers in Kortessem hebben we de expertise en apparatuur om uw airconditioningsysteem in topconditie te houden. Maak vandaag nog een afspraak en zorg ervoor dat uw airco klaar is om u te voorzien van verfrissende koelte tijdens uw ritten. U vindt al onze contactgegevens op onze contactpagina.

Garage Cremers

Uw vertrouwde garage voor onderhoud, herstelling, polieren en airco-diagnose in de ruime regio van Kortessem, Borgloon, Hasselt, Diepenbeek.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 011 37 69 49
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0441.937.938

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Industrieweg 22 - 3720 Kortessem

Openingsuren

Ma
09.00u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Di
08.30u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Wo
08.30u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Do
08.30u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Vr
08.30u – 12.00u & 13.00u – 18.00u
Za
Toonzaal enkel op afspraak
Zo
Gesloten